Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

zondag 12 juni 2016: Puth: Fair Culinair; in de prachtig versierde straten van Puth

juni 12, 2016 @ 13:30 - 15:30

Fair Culinair in Puth !!!! Als dat puthmaar goed gaat. Maar uitbater Huub Albers zal het wel allemaal in de gaten houden.

Vanwege het grote succes is de Fair Culinair Puth sinds 2014 een jaarlijks terugkerend evenement. De derde editie vindt plaats op zondag 12 juni 2016. Vanaf 12.00 uur is jong en oud welkom om te komen proeven, kijken en genieten.

In de oudste straat van ons dorp Onderste Puth (tussen de Margrietstraat en de Mauritsstraat) is een markt met zo’n 40 standhouders uit de regio die lekkernijen uit alle windstreken en hippe lifestyle-artikelen aanbieden. Geniet van allerlei culinaire hapjes, proef heerlijke wijnen, doe mee aan workshops en op de terrassen vóór en achter Café Bie Laurèngske kunt u onder het genot van een lekker glas Alfa bier alle bedrijvigheid gadeslaan. Voor de kids is er een groot springkussen, een knutseltafel en ze kunnen paardrijden. Uiteraard wordt het geheel omlijst door een gevarieerd muzikaal programma.

De Fair Culinair Puth wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers uit het dorp. De opbrengst van het evenement gaat naar voetbalclubVVPuth en elk jaar steunen we een goed doel. Dit jaar is dat Mama Alice, een stichting die kansarme kinderen een betere toekomst biedt.

Tot ziens op de FAIR CULINAIR PUTH!

Gegevens

Datum:
juni 12, 2016
Tijd:
13:30 - 15:30