Waar zouden de Boeren zijn zonder de Boeremaedjes?

DSC04893

v.l.n.r. Sigrid, Anneke, Ingrid, Marion en Anouk

De Boeremaedjes zijn een clubje trouwe supporters en tevens echtgenotes van onze muzikale Boeren. Ze vergezellen de Boeren graag naar diverse optredens. Uiteraard zijn ze ook van de partij als er verder weg op pad wordt gegaan, zoals de super geslaagde trips naar Oostenrijk.

Op dit moment worden de Boeremaedjes gevormd door Ingrid, Marion, Carla, Sigrid, Anouk en Anneke.

De Boeremaedjes hebben zich in eerste instantie samengepakt om de handen uit de mouwen te steken tijdens het jaarlijkse BoereBlaosFestijn. Ondertussen zijn ze praktisch onmisbaar bij de BoereBrunch en de lekkere Koffie met Vlaai. Ook zijn ze terug te vinden in het Boerebakkes. Dat is de BBQ tijdens het BoereBlaosFestijn en het Oktoberfest met o.a. Limburgs lekkerste BoereBurger. Het zijn een stel stevige boerinnen, die niet er niet voor terugdeinzen om flink aan te pakken. Zo regelen ze ook de vele vrijwilligers tijdens het BoereBlaosFestijn.

DSC04886

v.l.n.r. Anneke, Anouk, Ingrid, Sigrid en Marion

Op de diverse optredens van de Boereblaoskapel delen ze foldermateriaal uit waarop allerlei bijzonderheden staan vermeld over de kapel.

Ook op het recreatieve vlak denken ze mee. Het zijn echte levensgenieters, ze zorgen voor leven in de brouwerij en verzorgen uitstapjes en/of feestjes voor de vele vrijwilligers en de Boeren met hun families.

De Boeremaedjes zeen geweldige en gezellige wirkpaerd !!!

Op beide foto’s ontbreekt Carla.