Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

zondag 7 juni 2015: Puth; Fair Culinair

juni 7, 2015 @ 16:00 - 19:30

 puthDe eerste Fair Culinair Puth in 2014 was een daverend succes! Daarom is besloten dat het een jaarlijks terugkerend evenement wordt. De tweede editie vindt plaats op zondag 7 juni 2015. Vanaf 12.00 uur is jong en oud welkom om te komen proeven, kijken en genieten.

In de oudste straat van ons dorp Onderste Puth (tussen de Margrietstraat en de Mauritsstraat) is een markt met zo’n 40 standhouders uit de regio die lekkernijen uit alle windstreken en hippe lifestyle-artikelen aanbieden. Geniet van allerlei culinaire hapjes, proef heerlijke wijnen, doe mee aan 3863293workshops en op de terrassen vóór en achter Café Bie Laurèngske kunt u onder het genot van een lekker glas Alfa bier alle bedrijvigheid gadeslaan. Voor de kids is er een groot springkussen, een knutseltafel en ze kunnen paardrijden. Uiteraard wordt het geheel omlijst door een divers muzikaal programma. Natuurlijk zal ook De Boereblaoskapel een optreden verzorgen, want Café Bie Laurengske is het repetitielokaal van de Boeren. Het optreden zal in de namiddag plaatsvinden.

De Fair Culinair Puth wordt georganiseerd door een groep vrijwilligers uit het dorp. De opbrengst van het evenement gaat naar voetbalclub VVPuth en een goed doel waarover we binnenkort meer bekend maken.

Tot ziens op de FAIR CULINAIR PUTH!

Meer info op: www.fairculinairputh.nl/

Gegevens

Datum:
juni 7, 2015
Tijd:
16:00 - 19:30

Locatie

Café Bie Laurengske
Puth, + Google Maps